Orë pune


Data: 31 janar - 3 shkurt 2019

Kohëzgjatja: 4 ditë (e enjte - e diel)

ORARET E HAPJES:
E enjte, e premte dhe e diel 10: 00-19: 00, e shtune 10: 00-20: 00

vendi: Qendra Ndërkombëtare e Ekspozitave në Selanik

Pranimi për Vizitorët:

Nga kartela e vizitorëve të tregtisë
Pas regjistrimit në faqen e internetit të TIF-HELEXPO
Bileta e pranimit për publikun e gjerë: € 6

Ekspozita zhvillohet brenda pavioneve 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 12, 13, 14, 15, 16, 17 and open air areas A08, Β10, Β07, B13, C08