Takimi i madh i blegtorisë-shpendarisë në ZOOTECHNIA 11


Të gjitha kompanitë e mëdha të blegtorisë-shpendarisë, të cilat do të prezantojnë arritjet e tyre të fundit në ketë degë që nga llojet e ndryshme të kafshëve prodhuese deri tek makineritë, shërbimet, por edhe studimet, marrin pjesë në ekspozitën e vetme respektive dhe të profilizuar në Greqi dhe në Ballkan, në Zootechnia, që organizohet për të 11-ën herë nga data 31 janar deri më datën 3 shkurt 2019 në Qendrën Ndërkombëtare të Ekspozitave të Thessaloniki-t.

 

Organizimi i 11-të i Zootechnia shënon zhvillimet në një nga fushat më dinamike në sektorin e prodhimit primar, e cila hyn në një fazë materializmi investimesh të reja. Ekspozita 2019, pretendon të tejkalojë rekordin e vizitorëve të organizimit të mëparshëm 2017.