30% αυξημένοι οι εμπορικοί επισκέπτες στην 11η Zootechnia

«Ψήφο εμπιστοσύνης» έδωσαν στην 11η Zootechnia οι Έλληνες και ξένοι εμπορικοί επισκέπτες, ο αριθμός των οποίων αυξήθηκε κατά 30% σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση του 2017.

Το ενδιαφέρον των ανθρώπων του κλάδου ήταν έκδηλο και η προσέλευση ενδεικτική του πλούσιου περιεχομένου της 11ης Zootechnia, που πέραν της ευρείας γκάμας των εκθεμάτων της, περιλάμβανε συνέδρια, εκδηλώσεις, αλλά και ειδικές θεματικές ενότητες, όπως το Σαλόνι του Αλόγου και το Pet Festival.

Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 4 Φεβρουάριος, 2019

16% αύξηση εμπορικών επισκεπτών το πρώτο διήμερο της 11ης Zootechnia Όλος ο κόσμος της κτηνοτροφίας και πτηνοτροφίας σήμερα και αύριο στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Επίκεντρο των εξελίξεων στην κτηνοτροφία και πτηνοτροφία είναι μέχρι και αύριο η 11η Zootechnia, η οποία πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και καταγράφει ήδη αύξηση στην προσέλευση των εμπορικών επισκεπτών της τάξης του 16% σε σχέση με την διοργάνωση του 2017.

Ημερομηνία: 
Σάββατο, 2 Φεβρουάριος, 2019

Σημαντική προσέλευση στην 11η Zootechnia - Πλήθος συνεδρίων και εκδηλώσεων κατά τη δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης

Σημαντική προσέλευση, ήδη από την πρώτη ημέρα, καταγράφεται στην 11η Zootechnia, που, πέραν του αναβαθμισμένου εκθεσιακού της σκέλους, περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, οι οποίες έχουν γίνει από το πρωί πόλος έλξης για τους ανθρώπους της κτηνοτροφίας και της πτηνοτροφίας.

Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 1 Φεβρουάριος, 2019

Aύξηση 10% της επισκεψιμότητας στο πρώτο διήμερο της Zootechnia-Αναμένεται κοσμοπλημμύρα το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Φεβρουαρίου

Αύξηση επισκεψιμότητας κατά 10%, σε σχέση με την αντίστοιχη διοργάνωση του 2015, καταγράφεται στην μεγαλύτερη έκθεση για την κτηνοτροφία και την πτηνοτροφία, την 10η Zootechnia, η οποία ολοκληρώνεται αύριο στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 6 Φεβρουάριος, 2017

Η επιτυχία της Zootechnia αποτυπώνει την ζωντάνια του αγροτικού τομέα

Την μεγάλη οργανωτική επιτυχία της φετινής Zootechnia ανέδειξε εγκαινιάζοντας απόψε την έκθεση ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελος Αποστόλου, ο οποίος υπογράμμισε το ρεκόρ συμμετοχών της φετινής διοργάνωσης. 

Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 3 Φεβρουάριος, 2017

Σελίδες